zondag 14 april 2019



De VSO Caroline van de Wal award, waarvoor het boomplant project in Malawi was genomineerd, is naar twee medische projecten gegaan. Jammer, maar ik was al trots op de nominatie. Heel hartelijk dank voor al jullie stemmen en steun.

Toch willen we het hier niet bij laten. Sinds ik in 2016 uit Malawi vertrok is het project steeds doorgegaan met steun van vrienden en kennissen. Voor het geld worden gereedschappen en materialen gekocht. De zaden krijgen we van een onderzoeksstation en de organisatie en arbeid wordt door de gevangenis goed geregeld.

Maandag vertrekken Felice en ik voor drie weken naar Malawi en dan kunnen we weer een en ander regelen. Het plan is om zoveel mogelijk het projectvoorstel, dat ik voor VSO gemaakt heb, te volgen. We willen proberen om genoeg geld bij elkaar te krijgen om volgend jaar weer een flink aantal boompjes te planten. Hoeveel we kunnen planten zal van het resultaat van deze actie afhangen. Als je wil helpen boompjes in Malawi te planten en je hebt wat te missen, steun dan dit project hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten